“Yhteistyömme oli selväpiirteistä ja selkeää alusta lähtien. Alkusuunnittelu ja aloitus oli vaivatonta. Aina kun tuli kysymys tai ongelma, saimme pidettyä kokouksen lyhyellä varoitusajalla tai kokoonnuimme telineillä, jolloin työlle ei tullut minkäänlaista viivettä. Työntekijänne olivat ja ovat ”kansan miehiä”, jotka osaavat puhua ja heille saa puhua. Tämäkin asia edisti remonttiamme, joka valmistui lähes kaksi kuukautta etuajassa.”

“Teidän kanssa asiat sujuivat mutkattomasti ja aikataulussa. Henkilökunta oli ystävällistä ja nopeaa ja työmaa oli siisti. Myös jälkityöt ja takuutyöt tehtiin hyvin ja ajallaan. Minulle jäi hyvin mukava ja mutkaton mielipide MV-Maalauksesta.”

“Korjausurakat ovat sujuneet aina erittäin hyvin. Työmaan vastaava mestari on hoitanut asiat niin, ettei yllättävienkään asioiden ilmeneminen ole viivästyttänyt työmaan etenemistä tarpeettomasti. Olette vastuullisesti hoitaneet alihankkijoidenne asiat ja vastanneet heidän tekemisistään. Tarkastukset ja raportointi on tehty oikea-aikaisesti ja takuukorjaukset sujuneet hyvin. Työn laatu on aina ollut hyvää, samoin yhteistyö työntekijöiden kanssa.”

“Seurasin ulkoseinien korjaustyötä päivittäin ja näin suomalaisten työmiesten ammattitaitoisen työskentelyn. Huomasin myös työnjohdon ja korjausmiesten saumattoman yhteistyön, jonka ansiosta saimme korjauksen päätökseen aikataulussa ja kohtuullisilla kustannuksilla. Hinta-laatusuhde osui kohdalleen. Asukkaille oli tärkeää, että työn etenemisestä tiedotettiin vaihe vaiheelta.”
– Toivo Rantasuo, hallituksen puheenjohtaja As. Oy Hämeenlinnan Satakieli

“Parvekesaneeraus onnistui sovitussa aikataulussa ja budjetti pysyi sovituissa raameissa. Uniikkien 50-luvun parvekkeiden uudet laatat valettiin paikalla ja puiset koristeleikatut kaiteet tehtiin käsityönä alkuperäisten mukaisesti. Oman haasteensa toi myös kumpareinen työmaa-alue vanhoine puineen. Asukkaille tiedottaminen projektin etenemisestä oli mallikelpoista. He kehuivat ystävällisiä työntekijöitä, jotka jaksoivat vastailla kärsivällisesti.”
– Jari Öhman, hallituksen puheenjohtaja, As Oy Näsikartano

“Parvekeremontti onnistui erinomaisesti. Lattia on todella hieno ja tyylikäs. Kiva, kun pinnoitteessa ja asuntojen ikkunapenkeissä on samoja sävyjä kuin rappukäytävässä. Parvekelasituksen asennus on tehty huolella. Testasin ja tutkin ikkunat, hienosti toimii! Työn jälki loistavaa. Mukavaa saada taas parvekkeet käyttöön. Onnistuitte erinomaisesti, sillä homma oli talviolosuhteissa todella vaativa ja rapuissa sekä jalkakäytävillä kova liikenne.”

Referenssit