mv-logo-3d.jpg

MV pitää julkisivusi kunnossa

Kunnostamme vuosittain noin 40 kiinteistöä pääasiassa Hämeen, Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Tampereella ja Hollolassa. Riittävä oma kalusto, ammattitaitoinen ja vastuunsa tunteva henkilökunta sekä laadukas yhteistyökumppaniverkosto mahdollistavat kokonaislaadukkaan lopputuloksen julkisivun korjausrakentamisessa ja saneerauksessa.

Sen voimme myöntää, että olemme se tylsä vaihtoehto. Työmaalla ei tapahdu mitään dramaattista. Rakennamme kohteen ja poistumme työmaalta. Jos haluat nähdä draamaa, katso telkkaria.

Meidät tavoittaa toki senkin jälkeen, kun perävalojen loiste on painunut horisontin taa. Vakavarainen yrityksemme vastaa myös mahdollisista takuuajan reklamaatioista.

mv-hero.jpg

Hyvin suunniteltu on, tiedät kyllä

Käytössämme on laatusuunnitelma, jonka puitteissa palvelemme ja toimimme. Hyödynnämme tarvittaessa luotettavia kotimaisia yhteistyökumppaneitamme, mutta kannamme tietysti vastuun kaikista projekteista. Näin varmistamme projektien onnistumisen sekä laadullisesti että aikataulullisesti. Moni asukas on arvostanut myös aktiivisuuttamme remonttien työnaikaisessa tiedottamisessa.

mv-info.jpg

Kotimaisella taidolla

Käytämme vain suomalaista osaavaa työvoimaa ja laadukkaita sekä tunnettuja materiaaleja. Suomalaisen työn liitto on antanut meille oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä. Kotimaisuusasteemme on yli 95 %. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt meille pätevyystodistuksen talonrakennuksen pääurakoinnissa sekä ulko- ja sisäverhouksessa.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, säätiöt ja yhdistykset, kunnat ja valtio.

rala-patevyys-400.png

LK_valkoinen_rgb.png